mercati binari com Znanje i iskustvo u izradi galenskih lekova stečeno u toku pedesetogodišnjeg postojanja Apoteke Niš, usaglašavajući se sa najnovijim zahtevima i propisima, upotpunili smo dobijanjem Rešenja Ministarstva zdravlja Republike Srbije broj 515-04-4684/2014-11 od 21.oktobra 2014. godine  kojim se dozvoljava izrada galenskih lekova u Galenskoj laboratoriji koja obuhvata:

  • nesterilne farmaceutske oblike (rastvori za primenu na koži, kapi za uši, kapi za nos i tečni sprejevi za nos, sirupi, vaginalni rastvori, vagitorije, supozitorije, masti, hidrofilni kremovi, hidrofilni gelovi, lipofilni kremovi,polučvrsti preparati za usnu sluznicu, oralni praškovi, kapsule)
  • sterilne farmaceutske oblike (kapi za oči, masti za oči, gelovi za oči, preparati za irigaciju).

binäre optionen broker in deutschland Za izradu galenskih lekova se koriste sirovine i ambalaža koje  podležu kontroli kvaliteta i poseduju odgovarajuće sertifikate. Kvalitet galenskog leka se kontroliše u Laboratoriji za kontrolu kvaliteta.

http://davidroland.com.au/?filip=australian-dating-chat-room&71c=77 binary options optionrally Galenske lekove visokog kvaliteta koji se proizvode u Galenskoj laboratoriji Apoteke Niš,  možete uvrstiti u ponudu Vaše apoteke putem Ugovora o snabdevanju u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti.

visit here Osluškujući potrebe i zahteve tržišta, naših partnera i korisnika lekovitih proizvoda, nastojimo da naše cene budu što prihvatljivije, a količina leka u pakovanju što veća. Naš je cilj da apoteke u Srbiji prepoznaju Galensku laboratoriju Apoteke Niš kao svog partnera u izradi i snabdevanju galenskim preparatima. Namera nam je da korisnici naših galenskih lekova budu sigurni u njihov kvalitet i delotvornost.

check my blog Dodatne informacije o porudžbini galenskih lekova/proizvoda mogu se dobiti na telefone: 018/42 13 674; 018/42 12 152 i putem e-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

see