Radno vreme apoteke za vreme praznika Dan državnosti Srbije 15. i 16. 02.2018.

Za vreme praznika Dan državnosti Srbije 15. februara 2018.godine (četvrtak), radiće sledeće apoteke:
dežurna apoteka „Ćele Kula“ u Nišu od 00 do 24 h;
apoteka „Čegar“ u Nišu od 08:00 h do 15:00 h;
apoteka „Arnika“ u Aleksincu od 08:00 h do 15:00 h;
apoteka ,,Dolјevac“ u Dolјevcu od 08:00 h do 15:00 h;
apoteka „Merošina“ u Merošini od 07:00 h do 14:00 h.
apoteka „Dr.Milenko Hadžić“ u Svrlјigu od 08:00 h do 15:00 h;

Za vreme praznika Dan državnosti Srbije 16. februara 2018.godine (petak), radiće sledeće apoteke:
dežurna apoteka „Ćele Kula“ u Nišu od 00 do 24 h;
apoteka „Čegar“ u Nišu od 08:00 h do 15:00 h
apoteka „Arnika“ u Aleksincu od 08:00 h do 15:00 h;
apoteka „Dr. Milenko Hadžić“ u Svrlјigu od 08:00 h do 15:00 h;
apoteka ,,Dolјevac“ u Dolјevcu od 08:00 h do 15:00 h;
apoteka „Merošina“ u Merošini od 07:00 h do 14:00 h.
jzigl“Malošište“ u Malošištu od 07:00 h do 14:00 h.

http://dwighthoward.com/kikimara/252

http://gsc-research.de/gsc/nachrichten/detailansicht/index.html?tx_mfcgsc_unternehmen[uid]=780 U SUSRET DANU ZALJUBLJENIH - DERMA EXPERT KOZMETIKA APOTEKE NIS

cytotec over the counter

watch Derma source link expert cosmetics je kreirana zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi dermatoloških preparata i primeni savremenih saznanja, dostignuća i trendova u kozmetologiji. Pažljivim izborom kvalitetnih polaznih supstanci, kao i kontrolom kvaliteta u svim fazama izrade, garantuje se visok kvalitet ove kozmetičke linije.  Derma expert kozmetički preparati su formulisani tako da zadovoljavaju potrebe različitih tipova kože. Lako se apsorbuju, svojom bogatom formulacijom pružaju intenzivnu negu i žaštitu. Hipoalergeni su, nekomedogeni (neizazivajupojavumitisera) i ne sadrže parabene, veštačke boje, mineralna ulja i NaLS.

Derma Expert cosmetics sadrži tri linije preparata za različite tipove i potrebe kože: http://bowlnorthway.com/?jisdjd=paper-trading-gratuito&dcc=fd HYDRA complex za suvu i osetljivu kožu, BALANCE http://chslapuma.com/?jiosker=trading-online-bper&8f7=2c complex za masnu i problematičnu kožu, follow link EXCLUSIVE anti-age complex za zrelu kožu i get link ACTIVE serum za sve tipove kože.

                          

follow link Apoteka Niš je 30. marta 2017. proslavila 70 godina od osnivanja prve državne apoteke u Nišu. Ovaj jubilej značajan ne samo za sve zaposlene već i za grad Niš obeležen je svečanom akademijom domaćina uz prisusutvo visokih predstavnika Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Grada Niša, penzionera koji su postavili bias binary options temelje Ustanovii i brojnih gostiju.

U okviru jubileja Apoteke Niš promovisana je monografija "Istorija apotekarstva Niša" autora Dušana Senćanskog. "Autor knjige se rukovodio činjenicom da nas istorija obavezuje da čuvamo tradicije, poštujemo trud svih aktera koji su omugućili da apotekarstvo postane grana uglednih zdravstvenih radnika, uvek spremnih da pomognu pacijentima".

 

APOTEKA NIŠ OSKAR KVALITETA 2016

Apoteka Niš je 17.11.2016. godine u Privrednoj komori Srbije dobila Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta 2016“ i ponela Titulu Apsolutnog pobednika u javnom sektoru.
Ovu prestižnu nagradu Direktoru Apoteke Niš dr sci.med. Dimitriju Jankoviću uručio je pomoćnik ministra za privredu g-din Jovan Petrović. Direktor Apoteke Niš doktor Dimitrije Janković je rekao da je to preduzeće stalno na putu poslovne izvrsnosti i da će ih ova nagrada motivisati da budu još uspešniji.

Oskar kvaliteta 2016 1

Privredna komora Srbije i Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta, organizuju 22. dodelu Nacionalne nagradu za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta 2016”.

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta” dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacije i poslovne izvrsnosti.

Nagrada se dodeljuje u tri kategorije - za realni sektor, javni sektor i organizacije van teritorije Srbije, na osnovu odluke žirija u čijem sastavu su predstavnici državnih, naučnih i stručnih institucija.

Oskar kvaliteta 2016 3Oskar kvaliteta 2016 5

U kategoriji javnog sektora ZU Apoteke Niš su dobile zvanje Apsolutnog pobednika (iz svih  devet oblasti) sa najvećim brojem poena u javnom sektoru od kada se organizuje ovo takmičenje, Naučni Institut za vererinarstvo iz Novog Sada je nagrađen iz tri oblasti (liderstvo, partnerstvo i resursi i procesi, proizvodi i usluge), a aerodrom Nikola Tesla iz dve oblasti (partnerstvo i resursi i poslovni rezultate).

                        

Otvorena je Jedinica za izdavanje gotovih lekova "GORNJA TOPONICA" u Gornjoj Toponici

Dana 04.11.2016. godine u 1130 h otvorena je Jedinica za izdavanje gotovih lekova "GORNJA TOPONICA" u Gornjoj Toponici. Jzigl "Gornja Toponica" radiće svakog radnog dana, od ponedeljka do petka, od 700 – 1500 h, a sa pacijentima od 730 – 1400 h.  Jzigl "Gornja Toponica" pratiće rad zdravstvene stanice Doma Zdravlja u Nišu "Gornja Toponica" i obezbediti sve potrebne lekove, medicinska sredstva i druge proizvode bezbednog kvaliteta za potrebe naših sugrađana.

Otvaranje jzigl Gornja Toponica

Otvaranjem ove organizacione jedinice APOTEKA NIŠ je unapredila kvalitet zdravstvene zaštite imajući u vidu da će stanovnici okolnih sela(sa teritorije Niša i Aleksinca), moći na brži i jednostavniji način da dođu do neophodne terapije i lekova.

            

15. septembra 2016. je održana veoma uspešna i poslovno korisna benčmarking radionica Apoteke Niš.

Bencmarking radionica Apoteke Nis

Radionici su prisusustvovali predstavnici Grada Niša, Fondacije za kulturu kvaliteta i izvrsnosti,   Medicinskog fakulteta odsek farmacija, direktori Ustanova primarnog zdravstva, inspekcijski organi, veletrgovine, predstavnici kompanija članica FQCE-a, sertifikacione kuće SIQ, predstavnici organa upravljanja i stručnih organa Apoteke Niš, kao i predstavnici naših penzionera koji su postavili temelje Ustanovi.

Cilj radionice je bio razmena dobre poslovne prakse u pravcu daljeg unapređenja rada Apoteke Niš u vremenu koje je veoma zahtevno i nimalo lako za farmaceutsku zdravstvenu delatnost.

Internet stranica FQCE Izveštaj

   

                                

 

       

 

Galenski lekovi se izrađuju po oficinalnim proskripcijama, u skladu sa važećim Pravilnikom o galenskim lekovima koji se upotrebljavaju u humanoj medicini (Sl.gl.RS br.85/2011).

Apoteka Niš je dobila Rešenje Ministarstva zdravlja broj 515-04-2556/2017-11 od 20. Aprila 2017. godine kojim se dozvoljava izrada galenskih lekova u Galenskoj laboratoriji koja obuhvata:

 • nesterilne farmaceutske oblike: rastvori za primenu na koži, kapi za uši, kapi za nos i tečni sprejevi za nos, oralni rastvori, sirupi, vaginalni rastvori, vagitorije, supozitorije, rektalni rastvori, hidrofobne masti, masti koje emulguju vodu, hidrofilni kremovi, hidrofilni gelovi, lipofilni kremovi, rastvori za desni, polučvrsti preparati za usnu sluznicu, polučvrsti preparati za nos, oralni praškovi, praškovi za primenu na koži, kapsule
 • sterilne farmaceutske oblike: kapi za oči- rastvori, masti za oči, gelovi za oči, oftalmičke trake, sterilni rastvori,preparati za irigaciju, polučvrsti preparati za usnu sluznicu.

Za izradu galenskih lekova se koriste sirovine i ambalaža koje podležu kontroli kvaliteta i poseduju odgovarajuće sertifikate.

Galenske lekove visokog kvaliteta koji se izrađuju u Galenskoj laboratoriji Apoteke Niš, možete uvrstiti u ponudu Vaše apoteke putem Ugovora o snabdevanju u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti.

Prateći potrebe zainteresovanih strana i zahteve tržišta, nastojimo da naše cene budu što prihvatljivije, a količina leka u pakovanju što veća. Naš cilj je da Apoteke u Srbiji prepoznaju Galensku laboratoriju Apoteke Niš kao svog partnera u izradi i snabdevanju galenskim preparatima. Namera nam je da korisnici naših galenskih lekova budu sigurni u njihov kvalitet i delotvornost.

Dodatne informacije o porudžbini galenskih lekova mogu se dobiti na telefone 018/42 13 674 i 018/42 12 152 i putem emai-ova: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 

Za vreme Novogodišnjih praznika 1.(ponedelјak) januara 2018. radiće sledeće apoteke:

 1. dežurna apoteka  „Ćele Kula“ u Nišu od 00:00 do 24:00 časova
 2. apoteka „Čegar“ u Nišu od 08:00 do 15:00 časova.

Za vreme Novogodišnjih praznika 2.(utorak) januara 2018. radiće sledeće apoteke:

 1. dežurna apoteka „Ćele Kula“ u Nišu od 00:00 do 24:00 časova
 2. apoteka „Čegar“ u Nišu od 08:00 do 15:00 časova
 3. apoteka „Arnika“ u Aleksincu   od 08:00 do 15:00 časova
 4. apoteka „Dolјevac“ u Dolјevcu od 08:00 do 15:00 časova
 5. apoteka „Merošina“u Merošini od 07:00 do 14:00 časova
 6. apoteka „Dr.Milenko Hadžić“ u Svrlјigu od 08:00 do 15:00 časova

Na dan Božića 7.(nedelјa) januara 2018. radiće sledeće apoteke:

 1. dežurna apoteka „Ćele Kula“ u Nišu od 00:00 do 24:00 časova
 2. apoteka „Čegar“ u Nišu od 08:00 do 15:00 časova

Apoteka Niš je kroz zdravstveno promotivne aktivnosti, savetovališta i kutka za pacijenta, kroz ankete, kao i preko Call centra (018 261 133, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ) stalno u kontaktu sa svojim korisnicima usluga.

Od 05. avgusta 2016. godine svakoga petka od 09:00 do 13:00h direktor Apoteke Niš sa svojim pomoćnicima će primati građane koji imaju predlog ili sugestiju za dalje unapređenje farmaceutske zdravstvne zaštite u našem regionu. Prijavljivanje se može izvršiti svakog dana kod sekretarice direktora, Uprava Apoteke Niš, Bul. Dr Zorana Đinđića br. 6 od 07:00 do 15:00 h.

                                      Uprava Apoteke Nis

ApotekaNiš je 23. i 24. juna 2016. uspešno završila nadzornu proveru prema zahtevima novih verzija standarda iz 2015. godine ISO 9001 / upravljanje kvalitetom/ iISO 14001 /upravljanje zaštitom životne sredine, i time postala prva ZU u Srbiji koja je usaglasila sistem menadžmenta sa ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Lideri i zaposleni Apoteke Niš su opet pokazali svoju doslednost u praćenju trendova razvoja i privrženost ispunjavanju zahteva pacijenata i svih zainteresovanih strana, stavljajući KVALITET na prvo mesto.