Galenske lekove/preparate možemo putem Ugovora o kupovini i isporuci galenskih preparata ponuditi i drugim Zdravstvenim ustanovama  u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti.

Opširnije...

Sva pitanja o lekovima, medicinskim sredstvima i drugim proizvodima bitnim za zdravlje ljudi, indikacijama za upotrebu, interakcijama između lekova i lekova sa hranom, neželjenim reakcijama i pravilnom upotrebom lekova, kao i pravilnim korišćenjem medicinsko tehničkih pomagala možete postaviti Jedinici za farmakoinformatiku ZU Apoteke Niš putem e-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona broj 018/261-133 od ponedeljka do petka u vremenu od 700 do 1500h.           

Na našem sajtu deo "Javne nabavke"  nalaze se informacije o javnim nabavkama. Sve potrebne informacije možete naći i na Portalu Uprave za javne nabavke http://www.ujn.gov.rs/. Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ApoNi koncept - deo pomoćnih lekovitih preparata, lekova, bebi kozmetike, kozmetike i medicinskih aparata za kućnu upotrebu u ponudi po cenama nižim za 10 do 25%. Svi proizvodi po sniženim cenama su provereno dobrog kvaliteta, bezbedni i ispravni i nisu sa rokom trajanja koji je na izmaku. U svim našim apotekama korisnicima usluga su dostupni Katalozi - ApoNi koncept sa paletom sniženih proizvoda. ApoNi koncept - tematska savetovališta, tradicija i stručnost.