Informacije u vezi sa korona virusom na sajtu Ministarstva zdravlja na adresi http://covid19.rs

Naredba kojom se određuju posebne mere zaštite stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, koje važe od 07.09.2020. godine, a koju je doneo Gradski štab za vanredne situacije Grada Niša, na osnovu ocene i procene trenutne epidemiološke situacije u gradu Nišu. https://www.ni.rs/category/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/covid-19/

5. Maj Svetski dan higijene ruku u zdravstvenim ustanovama pod posebnim okolonostima borbe sa epidemijom COVID-19, a u okviru Globalne kampanje higijene ruku SZO „Sačuvajte živote–operite svoje ruke", poster na linku: http://www.batut.org.rs/download/aktuelno/Poster1.pdf

Osnovne informacije o merama zaštite od korona virusa Instituta za javno zdravlje Niš http://izjz-nis.org.rs/

DERMA EXPERT KOZMETIKA APOTEKE NIŠ

Derma expert kozmetika je kreirana zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi dermatoloških preparata i primeni savremenih saznanja, dostignuća i trendova u kozmetologij. Derma Expert kozmetika sadrži tri linije preparata za različite tipove i potrebe kože: HYDRA complex za suvu i osetljivu kožu, BALANCE complex za masnu i problematičnu kožu, EXCLUSIVE anti-age complex za zrelu kožu i ACTIVE serum za sve tipove kože.

Sve informacije o kozmetičkoj liniji “Derma expert” Apoteke Niš (sastav, cena,dostava,…) možete dobiti putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona 018 512 296, lokal 147

APOTEKA NIŠ SERTIFIKOVANA PREMA ISO 45001:2018

U redovnoj godišnjoj proveri standarda Apoteka Niš je odbranila zahteve nove verzije standarda bezbednosti i zdravlja na radu. Apoteka Niš je ovim postala prva zdravstvena ustanova koja je dobila sertifikat ISO 45001:2018 – menadžment bezbednošću i zdravljem na radu.

U svim našim apotekama u Nišu, Aleksincu, Ražnju, Merošini. Doljevcu, Gadžinom Hanu i Svrljigu korisnici usluga/pacijenti mogu podići lekove i svoju mesečnu terapiju na elektronski recept.

Naši farmaceuti će Vam pružiti sve potrebne informacije.

 

 

 

Apoteka Niš na Nacionalnom simpozijumu sa međunarodnim učešćem pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja “Savremeni tretman bolesti zavisnosti iskustva I perspective” u organizaciji SBPB GornjaToponica - 14. decembar 2018.

 

Pozivamo Vas, novembra meseca, u savetovališta povodom Obeležavanje dana iz Kalendara zdravlja Apoteke Niš

 14. novembar Obeležavanje Svetskog dana borbe protiv dijabetesa

apoteka Ćele Kula 13. Novembar (utorak) od 10:00 do 13:00 h

apoteka Durlan plus, 14. novembar (sreda), od 10:00 do 13:00h

apoteka 14. Oktobar, 14. novembar (sreda), od 12:00 do 16:00h

apoteka Zdravlje, 14. novembar (sreda), od 10:00 do 14:00h

15. novembar Obeležavanje Svetskog dana borbe protiv hronične opstruktivne bolesti pluća – HOBP

apoteka Ratko Pavlović, 15. Novembar (četvrtak), od 10:00 do 14:00h

apoteka Mediana, 15. Novembar (četvrtak), od 10:00 do 13:00h

19. novembar Obeležavanje Svetskog dana racionalne upotrebe antibiotika

apoteka Čegar, 19. Novembar (ponedeljak), od 10:00 do 13:00h

apoteka Ćele Kula, Sinđelićev trg 24, Niš, 11:00 - 15:00 h

apoteka Mediana, Bulevar Dr Zorana Đinđića 81, Niš, 08:00 - 15:00 h

apoteka Ratko Pavlović, Pantelejska 81, Niš. 11:00 - 13:00 h

apoteka 1 Maj, Knjeginje Ljubice 3, Niš, 10:00 - 14:00 h

apoteka 14. Oktobar, Obrenovićeva 57, Niš, 10:00 do 13:00 h

apoteka Merošina, Merošina bb, 10:00 - 14:00 h

 

APOTEKA NIŠ 70 GODINA SA VAMA

Apoteka Niš je 30. marta 2017. proslavila 70 godina od osnivanja prve državne apoteke u Nišu. Ovaj jubilej značajan ne samo za sve zaposlene već i za grad Niš obeležen je svečanom akademijom domaćina uz prisusutvo visokih predstavnika Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Grada Niša, penzionera koji su postavili temelje Ustanovii i brojnih gostiju.

U okviru jubileja Apoteke Niš promovisana je monografija "Istorija apotekarstva Niša" autora Dušana Senćanskog. "Autor knjige se rukovodio činjenicom da nas istorija obavezuje da čuvamo tradicije, poštujemo trud svih aktera koji su omugućili da apotekarstvo postane grana uglednih zdravstvenih radnika, uvek spremnih da pomognu pacijentima".

 

APOTEKA NIŠ OSKAR KVALITETA 2016

 Apoteka Niš je 17.11.2016. godine u Privrednoj komori Srbije dobila Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta 2016“ i ponela Titulu Apsolutnog pobednika u javnom sektoru.
Ovu prestižnu nagradu Direktoru Apoteke Niš dr sci.med. Dimitriju Jankoviću uručio je pomoćnik ministra za privredu g-din Jovan Petrović. Direktor Apoteke Niš doktor Dimitrije Janković je rekao da je to preduzeće stalno na putu poslovne izvrsnosti i da će ih ova nagrada motivisati da budu još uspešniji.

 

Oskar kvaliteta 2016 1

 

Privredna komora Srbije i Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta, organizuju 22. dodelu Nacionalne nagradu za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta 2016”.

 

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta” dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacije i poslovne izvrsnosti.

 

 

Nagrada se dodeljuje u tri kategorije - za realni sektor, javni sektor i organizacije van teritorije Srbije, na osnovu odluke žirija u čijem sastavu su predstavnici državnih, naučnih i stručnih institucija.

 

Oskar kvaliteta 2016 3Oskar kvaliteta 2016 5

 

U kategoriji javnog sektora ZU Apoteke Niš su dobile zvanje Apsolutnog pobednika (iz svih  devet oblasti) sa najvećim brojem poena u javnom sektoru od kada se organizuje ovo takmičenje, Naučni Institut za vererinarstvo iz Novog Sada je nagrađen iz tri oblasti (liderstvo, partnerstvo i resursi i procesi, proizvodi i usluge), a aerodrom Nikola Tesla iz dve oblasti (partnerstvo i resursi i poslovni rezultate).

 

Oskar kvaliteta 2015

Apoteka Niš je 19.11.2015. dobila Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost Srbije za 2015. godinu "Oskar kvaliteta" u kategoriji javni sektor za oblasti: Liderstvo, Strategija, Ljudski resursi i Rezultati kod korisnika.  PREUZMI

Oskar kvaliteta 2015          

Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost - FQCE u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i uz podršku Ministarstva privrede dodeljuje, povodom Svetskog dana kvaliteta, Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost Srbije "Oskar kvaliteta". Nagrada se dodeljuje profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti. PREUZMI                 

 

Uručeno Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” direktoru Apoteke Niš

Istaknutim pojedincima i kolektivima u Nišu, 24.12.2015. u Gradskoj kući, uručeno je priznanje "Kapetan Miša Anastasijević". To priznanje se tradicionalno, svake godine, dodeljuje za doprinos u različitim oblastima najboljim stvaraocima u privrednom i društvenom životu u Srbiji, koji su svojim radom obeležili proteklu godinu.

Priznanje Kapetan Misa Anastasijevic

Dr sci.med. Dimitriju Jankoviću, direktoru Apoteke Niš, uručeno je priznanje za najbolji menadžment u pružanju zdravstvenih usluga u regionu.

Povodom 55-te godišnjice postojanja i rada Medicinskog fakulteta Apoteci Niš je uručeno priznanje – Zahvalnica. U ime Apoteke Niš Zahvalnicu je primio direktor Apoteke Niš Dr sci.med. Dimitrije Janković.