Galenske lekove/preparate možemo putem Ugovora o kupovini i isporuci galenskih preparata ponuditi i drugim Zdravstvenim ustanovama  u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti.

Sva pitanja o lekovima, medicinskim sredstvima i drugim proizvodima bitnim za zdravlje ljudi, indikacijama za upotrebu, interakcijama između lekova i lekova sa hranom, neželjenim reakcijama i pravilnom upotrebom lekova, kao i pravilnim korišćenjem medicinsko tehničkih pomagala možete postaviti Jedinici za farmakoinformatiku ZU Apoteke Niš putem e-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona broj 018/261-133 od ponedeljka do petka u vremenu od 700 do 1500h.           

Na našem sajtu deo "Javne nabavke"  nalaze se informacije o javnim nabavkama. Sve potrebne informacije možete naći i na Portalu Uprave za javne nabavke https://jnportal.ujn.gov.rs/ . Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-mail-a  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Dermaexpertcosmetics je kreirana zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi dermatoloških preparata i primeni savremenih saznanja, dostignuća i trendova u kozmetologiji. Pažljivim izborom kvalitetnih polaznih supstanci, kao i kontrolom kvaliteta u svim fazama izrade, garantuje se visok kvalitet ove kozmetičke linije.  Derma expert kozmetički preparati su formulisani tako da zadovoljavaju potrebe različitih tipova kože. Lako se apsorbuju, svojom bogatom formulacijom pružaju intenzivnu negu i žaštitu. Hipoalergeni su, nekomedogeni (neizazivajupojavumitisera) i ne sadrže parabene, veštačke boje, mineralna ulja i NaLS.

Derma Expert cosmetics sadrži tri linije preparata za različite tipove i potrebe kože: HYDRA complex za suvu i osetljivu kožu, BALANCE complex za masnu i problematičnu kožu, EXCLUSIVE anti-age complex za zrelu kožu i ACTIVE serum za sve tipove kože.

Sve informacije o kozmetičkoj liniji “Derma expert” Apoteke Niš (sastav, cena,dostava,…) možete dobiti putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona 018 512 296, lokal 147.